Arkisto 2011

1.12.2011 Lahden Tilan tuotteet pukinkonttiin

Poimi pukinkonttiin Lahden Tilan uutuustuotteet:

  • Glögi on säilöntäaineeton 1:3 laimennettava, perinteisesti maustettu seurustelujuoma kotimaisista marjoista talven tuiskuihin.
  • Vadelmamehu on hienostunut, lempeä 1:4 laimennettava herkkumehu kotimaisista marjoista. Soveltuu erinomaisesti myös juomasekoituksiin.

Poimi ostoskoriin Lahden Tilan maukkaat mehut talven juhlahetkiin sekä arki-iltojen iloksi!

Jouluterveisin:

Helena & Juha ja Vesa

Jouluglögi

1.10.2011 Löydät marjat ja jalosteet lähikaupoista

pakasteet

Marjamme ja jalosteemme löydät lähiruokaa arvostavien kauppojen pakastealtaista sekä mehuhyllyiltä ympäri vuoden.

Jatkamme tuoremarjaharjoituksia jälleen ensi kesänä iloisin mielin :-)

TERVETULOA!

1.9.2011 Kiitämme kesästä 2011!

Kiitämme asiakkaitamme sekä työntekijöitämme marjakesästä 2011! Kesä oli lämpimin miesmuistiin - niinpä lähdimme marjanpoimintaan aamuvarhaisella ja keskikesän kuumuudessa pidimme siestaa eteläeurooppalaiseen tapaan.

Aurinko kypsytti marjat huippumakeiksi, kiitos mukavasta palautteesta! Myyntipöytämme täyttyivät mm. mansikoista, vadelmista, mustaherukoista, mustikoista ja herneistä. Oman tilan mansikoita oli tarjolla koko kesän aina koulujen alkuun asti, asiakkaat olivat enemmän kuin tyytyväisiä.

Kiitos - Teille - Kaikille!

Poimintaa ja varastotöitä

21.7.2011 Mansikkakesää on vielä jäljellä

Kesää jäljellä

Tänään saimme myyntipöydille uuden sadon Polka- ja Sonata-mansikat.

Mansikat ovat kuin juhannuksen aikoihin, parasta extra-luokkaa: kookkaita ja meheviä, suussasulavia.

Kahden viikon sisällä saamme myyntipöydille myös uuden sadon Florence-mansikoita, jos säät ovat mansikoille suosiollisia. Mansikkakesää on siis vielä jäljellä!

15.7.2011 Vaselmasesonki alkoi

Uudet vadelmat

Hellekesän maukas vadelmasato on runsas ja laadultaan erinomainen.

Lajikkeemme ovat:

  • perinteinen aromikas, siloposkisen kaunis Muskoka
  • maukas, suussa sulava jättivadelma Glen Ample

Vadelman pääsato kypsyy Lahden Tilalla seuraavan kahden viikon aikana. Alkusadon laatu on aina parasta mahdollista, koska marjakasvustolla on parhaat eväät sadon tuottamiseen.

Sadon loppua kohti marjojen koko yleensä pienenee ja kuori ohenee, vadelmissa on silti tallella kesäisen hyvät aromit. Herkuttele vadelmilla sellaisenaan, jälkiruoissa ja kakkujen koristeina, sillä kesän vadelmat ovat nyt parhaimmillaan!

11.7.2011 Muista mansikat!

Mansikoiden lajittelua

Polka-mansikoita riittää nyt kaikenmoiseen herkutteluun - alkupalaksi, välipalaksi, salaatteihin, jälkiruoaksi, laihduttajille ja nautiskelijoille. Sato on vielä alkavalla viikolla runsaimmillaan, joten säilöjien kannattaa toimia nyt!

Poikelan Mansikat ovat oikeaa terveellistä lähiruokaa! Tervetuloa maistelemaan ja tekemään kauppoja myyntitiskeillemme. Palvelemme ilolla! :-)

Mansikkaisin terveisin,
Helena & Juha

22.6.2011 Mansikoita Haminan marjamyyntipisteistä

Mansikoita nyt myös Haminan torilta. Haminan torilla avaamme marjanmyyntipisteemme aatonaattona torstaina 23.6.2011. Tervetuloa maukkaille marjakaupoille!

S-Market, Hamina

Myyntitelttamme löydät vanhasta paikasta torin S-marketin puoleisesta osasta. Palvelemme torilla normaaliin toriaikaan. Aloitamme aamuisin 8.00. Haminan Robinhoodin myyntipiste avataan maanantaina 27.6.2011. Avaamme aamuisin klo 9.00.

Juhannusaattona palvelemme...

Juhannusaattona palvelemme sekä torilla että S-Marketin myyntipisteessä klo 8.00 - 12.00. Mikäli mansikat loppuvat kesken, päätämme kaupanteon jo aikaisemmin ja siirrymme Juhannuksen viettoon. Maanantaina 27.6. palaamme taas marjatoreille.

21.6.2011 Hyvää Juhannusta 2011!

"Minä avaan syömmeni selälleen
ja annan päivän paistaa,
minä tahdon kylpeä joka veen
ja joka marjan maistaa."

- Eino Leino-
Hyvää Juhannusta!

20.6.2011 Mansikkaista Kesää!

Tänään myydään tämän kesän ensimmäisiä herkuttelumansikoita -sopivasti juhannusviikon avaukseen. Honeoye-mansikat maistuvat nyt makeilta ja mehukkailta. Haminan S-marketin myyntipiste on avattu, Tervetuloa mansikkaostoksille! Mansikkaista Kesää! Mansikanpoimijat Kirill, Evgeny ja Oxana

17.6.2011 Uudet mansikantaimet istutettu

Uuden sadon mansikantaimet ovat nyt maassa. Kesän lopulla on tarjolla näistä taimista uuden sadon Polkaa, Sonataa ja Florencea Uudet taimet

26.3.2011 Vadelmapensaat talviunilla

Vadelmapensaat ovat vielä talviunilla miltei metrisessä lumipeitteessä valmistautumassa ensi kesään. Vadelmapensaat talviunilla

Takaisin ajankohtaiset uutiset -sivulle

Arkisto (vuoden 2013 marjauutiset)

Arkisto (vuoden 2012 marjauutiset)

Arkisto (vuoden 2010 marjauutiset)

Arkisto (vuoden 2009 marjauutiset)

Arkisto (vuoden 2008 marjauutiset)