Arkisto 2010

1.9.2010 Marjat ovat aina in ;-)

Aura

Hellekesän marjat olivat makeita ja ihanan laadukkaita, siitä saimme mukavasti palautetta, Kiitokset asiakkaillemme!

Lahden Tilan herkulliset mansikat, vadelmat ja jalosteet löytyvät jälleen "lähi S-kauppojen" pakastealtaista ja mehuhyllyistä. Tervetuloa poimimaan kotimaiset marjat ja mehut koriin monenmoiseen herkutteluun!

Nauti marjoja joka päivä ja voi hyvin!

Tunnelmallista syksyä,
Ystävällisin terveisin

Helena & Juha

3.8.2010 Tervetuloa marjakaupoille ja tattootunnelmiin!

Hamina Tattoo

Tarjoamme Tattoo-viikolla ajankohtaisen ja runsaan marjavalikoiman sekä pidennetyt myyntiajat. Valikoimassamme on nyt paikkakunnan marjoja ja marjaherkkuja: Poikelan vadelmia, Lahden Tilan vadelmalimonadia, Onkamaan mustikoita, herukoita sekä paikkakunnan pensasmustikoita.

Haminan S-Marketissa palvelemme 8 - 18, la 8 - 15

Haminan torilla palvelemme ke - pe 8 - 17, la 8 - 13

29.7.2010 Vadelmat pakkaseen pikaisesti

Mansikkarove

Helteiden tahdittamana vadelmasadon korjuu on edennyt loppusuoralle myös Lahden Tilalla. Muskokan ja Glen Amplen sato on kääntynyt hienoiseen laskuun ja satoa saataneen vielä noin viikon verran.

Vadelmat ovat laadultaan erinomaisia, maultaan aromikkaita aurinkoisien säiden ansiosta. Jokaisella poimintakerralla marjakoko pienenee, kun edetään sadon loppua kohti.

Mikäli olet vadelman ystävä, kannattaa herkutella vadelmilla ja pistää pakastelokerot täyteen pitkän talven varalle.

29.7.2010 Kesän mansikkasato on kerätty

Mansikkarove

Heinäkuun kovat helteet kypsyttivät myös syyskesän sadonajoitusmansikan sadon vauhdilla.

Kesän viimeisiä mansikoita ollaan poimimassa näinä päivinä.

21.7.2010 Vadelmat kypsyneet ennätysaikaisin

Vadelmat ovat parhaimmillaan

Nyt on säilönnän aika! Kesän vadelmasatoa on poimittu vajaan viikon verran. Helteisten ilmojen johdosta vadelmasato kypsyy pikavauhtia. Jos säät jatkuvat edelleen saman kaltaisina, on vadelmia runsaasti tarjolla vain parisen viikkoa. Siispä kotipakastajan ja herkuttelijan kannattaa piipahtaa marjaostoksilla ennen kuin marjakesä on ohitse vadelmankin osalta.

21.7.2010 Mansikan pääsato viime metreillä

Mansikan pääsato loppumetreillä

Osa myyntipisteistämme on ollut suljettuina marjan kovan kysynnän johdosta. Mansikan pääsato on tilallamme loppusuoran viime metreillä. Pieniä eriä on saatavilla vielä päivittäin tällä viikolla sekä pakastukseen että herkutteluun. Ensi viikolla alamme saada mansikoita uuden sadon kokeilulajikkeista Tsumbasta sekä Eliannystä, nämä mansikat ovat rasiaan pakattuja herkuttelumansikoita.

7.7.2010 Mansikan pakastusaika on alkanut

Mansikkakori

Mansikat kypsyvät helteillä isolla vaihteella. Juhannukselta jatkunut hellejakso on kypsyttänyt mansikat myös Lahden Tilan mansikkaviljelyksillä, kuten koko eteläisessä Suomessa.

Varhaismansikkalajikkeet on kerätty loppuun ja päälajike Polka on nyt parhaimmillaan. Meille herkkusuille on nyt tarjolla kesän makoisimmat Polka-mansikat. Herkuttelu on nyt paikallaan, eikä pidä unohtaa, että Suomen kesä voi olla lyhyt kuin se lapsen paita, joten ei kun mansikoita poskeen ja pakkaseen!

24.6.2010 Vadelmalimonadierä pulloon

Uusi erä raikkaan kuplivaa Vadelmalimonadia saatiin pulloon. Limonadi on valmistettu ihan oikeista Suomessa viljellyistä vadelmista ilman minkäänlaisia aromivahventeita, joten se myös maistuu vadelmalle.

Tervetuloa limsaostoksille tilallemme, torimyyntipisteisiimme, sekä "hyvinvarustettuihin" lähituotteita markkinoiviin Osuuskauppa Ympyrän ja Ympäristön liikkeisiin. Limonadia on saatavissa tuotehyllyistä: 1.7. jälkeen: S-market Hamina, S-market Pasaati, S-market Karhuvuori, sekä Prisma Kotka. Lisäksi Limonadia saa Prisma Kouvolan Herkkuja Maakunnasta -pisteestä.

16.6.2010 Mansikka-aika alkoi!

Keskiviikkona 16.6. aloitimme harson alla kasvaneen Honeoye-mansikan poiminnan. Viileistä säistä johtuen mansikka kypsyy verkkaisesti.

Uudet mansikat

Ilman harsoa kasvanut Polka-lajike kypsyy normaalia myöhemmin. Polkat kypsynevät poimintakuntoon kesä-heinäkuun vaihteessa. Herneenpalot kypsyvät poimintakuntoon kesäkuun lopulla

25.5.2010 Työpaikkoja

Hei!

Oletko positiivinen, myyntihenkinen, ahkera, omatoiminen ja luotettava 18 vuotta täyttänyt henkilö? Mikäli tunnistat itsesi hakemaksemme, tarjoamme Sinulle kesätöitä marjojen myynnin parissa.

Hakuohjeet ja tarkemmat tiedot saat työvoimatoimiston www-sivuilta.

Näistä linkeistä pääset suoraan työpaikkailmoituksiimme:

Hamina

Inkeroinen

Takaisin ajankohtaiset uutiset -sivulle

Arkisto (vuoden 2013 marjauutiset)

Arkisto (vuoden 2012 marjauutiset)

Arkisto (vuoden 2011 marjauutiset)

Arkisto (vuoden 2009 marjauutiset)

Arkisto (vuoden 2008 marjauutiset)